Mirësevini  

Ne jemi një kompani e shërbimit, e specializuar në Import & Export

 

Shërbimi i Sigurisë dhe Inspektimit  

Shërbimet e inspektimit nga TBC GROUP ju ndihmojnë për të zvogëluar rrezikun dhe për të siguruar cilësi dhe saktësi, si dhe përmbushjen e kërkesave rregullatore.

Agjenti blerës 

Ne ofrojmë shërbime profesionale të agjentëve të blerjeve bazuar në më shumë se 20 vjet përvojë blerjeje.

Vlerësimi i furnizuesit  

Furnizuesit vlerësohen, përzgjidhen dhe rivlerësohen.

Inspektimi i fabrikës

Për tu siguruar që të gjitha produktet e prodhuara janë identike me atë që është testuar dhe çertifikuar.

Inspektimi i Cilësisë

Shërbimet tona gjithëpërfshirëse të inspektimit dhe verifikimit, ju ndihmojnë të kontrolloni sasinë dhe cilësinë.

Kontrolli i prodhimit  

Monitorimi i Prodhimit dhe Kontrolli i Cilësisë.

Ngarkimi i kontejnerit

Inspektorët tanë profesional do të ofrojnë shërbim të mbikëqyrjes dhe inspektimit kur ngarkojnë kontejnerët.

Shërbime Logjistike

Me normat tona konkurruese, ne jemi të sigurt që do të befasoheni këndshëm.

Dokumente të çertifikatave 

Merrni një licencë importi ose leje, disa agjenci mund të kërkojnë licencë, leje ose çertifikim tjetër.

PURCHASE CHINA

    Ne jemi një kompani kineze e themeluar në YIWU dhe operon në të gjithë Kinën, e dedikuar për Importin dhe eksportin, që nga 20 vjet më parë, Ne kemi një larmi të gjerë të produkteve për të përmbushur pritjet e klientëve tanë.

    Shërbimet tona: Menaxhoni fazat kur importoni nga Kina duke u mbështetur në PURCHASE CHINA, ne kujdesemi që të gjithë menaxhimin e Importit tuaj të kryeni një menaxhim profesional, efikas dhe konkurrues, të na kontaktoni për të ditur se si mund t'ju ndihmojmë të importoni nga Kina.

Shërbimet tona (Agjent Blerës, Vlerësim, Inspektim, Logjistikë, etj.)
Sample image

Gjeni furnitorë të besueshëm të Kinës, Fabrika, Prodhuesit, Tregtarët me shumicë

   Si të gjeni një Prodhues në Kinë? Si të gjeni një furnizues të përshtatshëm kinez?

   Produkte me shumicë nga tregtarët me shumicë në Kinë: enë gatimi, Takëm, artikuj shtëpiakë, Dhurata, pajisje për zyra, pajisje shkollore, mjete pajisje fizike, lodra, bukuri dhe kujdes për lëkurën, Mobilje, ombrellë, artikuj dekorativë, Artikuj festash dhe aksesorë, Bimë artificiale dhe lule, korniza , Piktura, Fotografi, Pasqyra, Trungje, valixhe, çanta, raste çanta kontejnerësh, artikuj veshjesh, produkte sportive, artikuj tualeti, Elektronikë, lëndë e parë, produkte kimikate, ushqim, Ndërtim, Argëtim, Shëndetësi dhe Mjekësi, Dritat & ndriçimi, Shtëpi & Kopsht, Bujqësi, Elektronikë e Konsumatorit, Veshje, pajisje elektrike, komponetë, Makineri, pjesë industriale, Paketim, Reklamim. etj 

 
Prodhuar në Kinë - produkte me cilësi të lartë dhe të lirë - Bleni produkte me shumicë në Kinë
 

Sytë e tu në Kinë

Për të qenë të suksesshëm ju duhet një partner i mirë në Kinë

 

Na Kontaktoni TANI